Butcher & Banker

Butcher & Banker Festival

Klamydia, Stig, Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, Elonkerjuu ja ONEVIOLIN Vaasan Kauppatorilla pe 2.7.2021.

Aikataulu

16:00Tapahtuma-alue aukeaa
17:30ONEVIOLIN
18:15Elonkerjuu
19:45Stig
21:00Kuningas Pähkinä & Setä Tamu
22:30Klamydia
00:00Ravintolapalvelut suljetaan
Oikeudet muutoksiin pidätetään

Liput

Ennakkolippu S-Etukortilla 45 €, ilman korttia 48 €. Ennakkolippuja myyvät Studio Ticket (Rewell) ja NetTicket.fi

Portilla myynnissä rajoitettu erä lippuja hintaan 48 €.

Ruoka ja juoma

Tapahtuman laadukkaista juomatarjoiluista ja herkullisista street food -annoksista vastaavat Butcher & Banker ja Amarillo. Paikallisista pienpanimoista edustettuina ovat NP Brewers ja Keppo.

Jätteen ja sen käsittelyn vähentämiseksi saat suosituimmat miedot juomat käteesi tölkissä ja anniskelupisteissä on käytössä tölkkipanttijärjestelmä.

Aluekartta

Turvallinen tapahtuma

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi toteutamme mm. seuraavat toimenpiteet:

  • Käsidesiä saatavilla myyntipisteissä ja WC-alueella
  • Käsienpesumahdollisuus
  • Siivouspartio puhdistaa jatkuvasti aluetta
  • Maskeja saatavana lipunmyynnissä halukkaille
  • Henkilökuntamme käyttää maskeja
  • Rajattu yleisömäärä

Teemme parhaamme turvallisten olosuhteiden rakentamiseksi ja pyydämme asiakkaitamme tekemään samoin: karanteenissa tai kipeänä konserttiin ei sovi saapua.

Saapumalla ajoissa alueelle vältät jonottamisen sisäänkäynnin luona.

Hyödyllistä tietoa tulijoille

SPR:n ensiapupiste sijaitsee alueen Citymarketin puoleisessa kulmassa, pääanniskelualueen oikealla puolella.

Torin mukulakivipinnan vuoksi tapahtuma-alue ei ole täysin esteetön, mutta henkilökuntamme tekee parhaansa liikuntarajoitteisten vieraiden konserttikokemuksen parantamiseksi. Saattajille myönnetään ilmainen sisäänpääsy avustajakorttia esittämällä.

Käytämme hashtageja #butcherbankerfestival ja #visitvaasa

Koko tapahtuma-alue on K-18-anniskelualuetta.

Tapahtumassamme on nollatoleranssi väkivaltaa ja ahdistelevaa käytöstä kohtaan. Jos koet tai näet sopimatonta käytöstä, ilmoitathan siitä lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

Valokuvaaminen on lähtökohtaisesti sallittua kamerakännyköillä tms. kuluttajalaitteilla. Ammattimaisten valokuvaajien tulee akkreditoitua tapahtumaan etukäteen: timo.tiilikka@sok.fi

Myyntipisteet ottavat vastaan yleisimpiä maksukortteja ja käteistä. Lähikontaktin välttämiseksi suosittelemme lähimaksun käyttöä.

Alueelta on mahdollista poistua tapahtuman aikana. Uloskäynnin järjestyksenvalvojat antavat rannekkeen, jota näyttämällä paluu onnistuu. Rannekkeella palaavat kulkevat samasta sisäänkäynnistä, mahd. jonon ohittaminen ei ole sallittua.

Henkilöautoilla saapuville suosittelemme tilavaa Toriparkkia, josta nouset hissillä suoraan portille. Toriparkin sisäänkäynnit avautuvat pysäköintilipukkeella myös yöllä.

Vaasan kaupungin ylläpitämiä polkupyörätelineitä on runsaasti torin ja kävelykadun ympäristössä.

Portti alueelle sijaitsee Ylätorilla, Original Sokos Hotel Vaakunan edustalla.

Lähimmät taksitolpat sijaitsevat Kaupungintalolla (Hovioikeudenpuistikko 8) ja Postitalon edessä (Hovioikeudenpuistikko 23). Vaasan taksin numero on 0600 30011.

Alueelle saa tuoda avaamattoman (korkin sinetti ehjä) tai täysin tyhjän vesipullon. Pulloa voi täyttää alueen vesipisteissä.

Esiintyjät

Butcher & Banker Festival Vaasan kauppatorilla perjantaina 2.7.2021

Vaasasta kantautuu iloisia tapahtumauutisia, kun Suomi avautuu jälleen elävälle musiikille.

Butcher & Banker on löytänyt korvaavan päivämäärän ja paikan Elisa Stadionille suunnitellulle konsertille. Tapahtuma järjestetään Vaasan sydämessä Kauppatorilla perjantaina 2.7.2021. Turvallisuuden takaamiseksi yleisökapasiteetti pidetään kohtuullisena ja torille kalustetaan useampia alueita keikkojen seuraamiseen.

Tapahtuma-alalla on takanaan vaikea puolentoista vuoden jakso, joka on nyt onneksi päättymässä. Olemme täällä todella innoissamme, kun voimme esitellä aivan uuden festivaalin, tapahtuman promoottori Timo Tiilikka iloitsee.

Konsertti järjestetään alkuperäisen ohjelman mukaan, eli lavalle nousevat Klamydia, Stig, Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, Elonkerjuu ja ONEVIOLIN. Artisteilla menee tällä hetkellä lujaa: Klamydia nousi uudella albumillaan listaykköseksi, Kunkku ja Tamu julkaisivat kesähittipotentiaalia tihkuvan EP:n ja ONEVIOLINin videot striimaavat hurjia lukuja eri puolilla maailmaa. Artistit ovat musisoineet myös yhdessä:

Lavalla tullaan varmasti näkemään ainutlaatuisia kokoonpanoja ja yllätysnumeroja, kun tämä poppoo saadaan samana iltana samalle stagelle, Tiilikka paljastaa ja toteaa, että festivaalia tehdään vahvalla “support your local” -meiningillä.

Turvallisesti ja väljästi Kauppatorilla

Butcher & Banker Festival rakennetaan terveysturvalliseksi viranomaisohjeita ja tapahtuma-alan ammattilaisten hyviä käytäntöjä noudattaen, mistä tunnuksena tapahtumalla on Tapahtumateollisuus ry:n myöntämä Check!-merkki.

Tapahtuman yleisökapasiteetti on 2500 katsojaa. Ruoka- ja anniskelupisteet sekä yleisön kulkureitit sijoitellaan torille väljästi. Koko tapahtuma-alue on K-18-anniskelualuetta, jonne sisäänkäynti tapahtuu Ylätorin puolelta. Aluekartta saapumisohjeineen julkaistaan tällä sivustolla lähempänä tapahtumaa.