Butcher & Banker

Butcher & Banker Festival

Klamydia, Stig, Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, Elonkerjuu ja ONEVIOLIN Vaasan Kauppatorilla pe 2.7.2021.

Butcher & Banker Festival Vaasan kauppatorilla perjantaina 2.7.2021

Vaasasta kantautuu iloisia tapahtumauutisia, kun Suomi avautuu jälleen elävälle musiikille.

Butcher & Banker on löytänyt korvaavan päivämäärän ja paikan Elisa Stadionille suunnitellulle konsertille. Tapahtuma järjestetään Vaasan sydämessä Kauppatorilla perjantaina 2.7.2021. Turvallisuuden takaamiseksi yleisökapasiteetti pidetään kohtuullisena ja torille kalustetaan useampia alueita keikkojen seuraamiseen.

Tapahtuma-alalla on takanaan vaikea puolentoista vuoden jakso, joka on nyt onneksi päättymässä. Olemme täällä todella innoissamme, kun voimme esitellä aivan uuden festivaalin, tapahtuman promoottori Timo Tiilikka iloitsee.

Konsertti järjestetään alkuperäisen ohjelman mukaan, eli lavalle nousevat Klamydia, Stig, Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, Elonkerjuu ja ONEVIOLIN. Artisteilla menee tällä hetkellä lujaa: Klamydia nousi uudella albumillaan listaykköseksi, Kunkku ja Tamu julkaisivat kesähittipotentiaalia tihkuvan EP:n ja ONEVIOLINin videot striimaavat hurjia lukuja eri puolilla maailmaa. Artistit ovat musisoineet myös yhdessä:

Lavalla tullaan varmasti näkemään ainutlaatuisia kokoonpanoja ja yllätysnumeroja, kun tämä poppoo saadaan samana iltana samalle stagelle, Tiilikka paljastaa ja toteaa, että festivaalia tehdään vahvalla “support your local” -meiningillä.

Turvallisesti ja väljästi Kauppatorilla

Butcher & Banker Festival rakennetaan terveysturvalliseksi viranomaisohjeita ja tapahtuma-alan ammattilaisten hyviä käytäntöjä noudattaen, mistä tunnuksena tapahtumalla on Tapahtumateollisuus ry:n myöntämä Check!-merkki.

Tapahtuman yleisökapasiteetti on 2500 katsojaa. Ruoka- ja anniskelupisteet sekä yleisön kulkureitit sijoitellaan torille väljästi. Koko tapahtuma-alue on K-18-anniskelualuetta, jonne sisäänkäynti tapahtuu Ylätorin puolelta. Aluekartta saapumisohjeineen julkaistaan tällä sivustolla lähempänä tapahtumaa.

Tietoa ennakkolipun ostaneille

Jo ostetut ennakkoliput käyvät siirrettyyn tapahtumaan sellaisenaan. Järjestäjät haluavat kuitenkin tarjota joustavat peruutusehdot niille osallistujille, joille uusi päivämäärä ei sovi. Lippunsa palauttajia pyydetään siinä tapauksessa ottamaan yhteyttä alkuperäiseen ostopaikkaan.

Esiintyjät

Aikataulu

16:00Tapahtuma-alue aukeaa
17:30ONEVIOLIN
18:15Elonkerjuu
19:45Stig
21:00Kuningas Pähkinä & Setä Tamu
22:30Klamydia
Oikeudet muutoksiin pidätetään

Liput

Kenttälippu S-Etukortilla 45 €, ilman korttia 48 €. Ennakkolippuja myyvät Studio Ticket (Rewell) ja NetTicket.fi

Yrityksille

Pääsyliput sekä ruoka- ja juomaliput vähintään 20 hengen ryhmille edullisemmin Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasan myyntipalvelusta