J. Karjalaisen konsertit Kokkolassa 13.3. ja Vaasassa 14.3. on valitettavasti peruttu. Päätös perustuu Suomen hallituksen tänään antamaan suositukseen, jonka mukaan kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka.

Konsertteihin ostetut liput hyvitetään täysmääräisesti ja lippujen hyvitys alkaa 16.3. Liput hyvitetään sen ostopaikasta, Vaasassa Studio Ticketin kautta ostetut liput Netticketin kautta.


J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia ja lauluntekijöitä. Läpimurtonsa vuonna 1982 tehnyt artisti on jättänyt jälkensä suomalaiseen äänimaisemaan kappaleilla kuten Hän, Villejä lupiineja, Telepatiaa ja Sankarit. Supertuottajien aikakaudella Karjalainen on virkistävä vastavirtaan kulkija: muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta hän on sanoittanut ja säveltänyt kaikki kappaleensa.

Karjalaisen albumeita on myyty yli 850 000 kappaletta, mutta valtaisa menestys ei ole milloinkaan rajoittanut tätä oman tiensä kulkijaa. Päinvastoin, se on mahdollistanut taiteelliset vapaudet kuten vaikutteiden ottamisen etno- ja roots-musiikista tai syventymisen amerikansuomalaisiin kansanlauluihin. Vuonna 2013 Karjalainen palasi perinteisemmän pop-rockin pariin karmit kaulassa: ensisingle Mennyt mies nousi välittömästi yhdeksi vuosikymmenen klassikoista. Marraskuussa 2019 suomalaiset musiikkitoimittajat äänestivät Et ole yksin -albumin 2000-luvun 8. parhaaksi kotimaiseksi albumiksi Soundin äänestyksessä. Tuotteliaalta Karjalaiselta on sittemmin julkaistu vielä kaksi albumia, Sinulle, Sofia (2018) ja Sä kuljetat mua (2018)

Vaasa saa J. Karjalaisen vieraakseen herkulliseen aikaan. Rewell Centerin keikka on alkusoittoa artistin vappuna järjestettävälle, uran ensimmäiselle Hartwall Arena -konsertille, joten keikkasetti kestää muhkeat kaksi tuntia ja sisältää huolella valitun läpileikkauksen lähes 40 vuotta jatkuneesta urasta. Keikkaa seurataan ja jammaillaan seisaallaan, kuten Rewell Nights -klubeilla aina.

Karjalaisen yhtyeessä soittavat Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn (kosketinsoittimet).

Info

Rewell Nights: J. Karjalainen
Lauantai 14.3.2020 klo 21:30 (showtime 22:30)
Rewell Center, Ylätori, 65100 Vaasa
Ovet klo 21:30, showtime n. 22:30

Liput

Ennakkoliput: Studio Ticket
Liput: S-Etukortilla 26 €/ilman korttia 29 €
Ikäraja 18 vuotta

Osta liput tästä!

Ryhmävaraukset: Original Sokos Hotel Vaakunan myyntipalvelu
sales.vaakunavaasa@sokoshotels.fi
puh. 020 780 8850