JVG keikalla Vaasassa pe 1.11.2019 - Rewell Nights
JVG Rewell Nights, Vaasa 2019

Pe 1.11.2019 JVG + support – Vaasa

Festivaalien päälavoja valloittava ja striimausennätyksiä tehtaileva suomirap-duo JVG esiintyy Vaasan Rewell Centerissä marraskuussa.

Helsinkiläisten Jare Brandin ja Ville Gallen muodostama JVG on tällä hetkellä Suomen suosituin yhtye monellakin mittarilla perusteltuna. Duolla on plakkarissaan lukuisia kuunteluennätyksiä striimauspalveluissa, yhdeksän Emma-palkintoa sekä useampi loppuunmyyty areenakeikka. Päättyneenä kesänä he olivat yksi kotimaisten festareiden suurimmista vetonauloista.

Jare ja Ville aloittivat musiikinteon vuonna 2009. Ensimmäisten kappaleiden teemat olivat lähellä parikymppisen rentoa arkea: urheilua, pleikkaria ja hauskanpitoa. Läpimurtonsa kaksikko teki keväällä 2011 julkaistulla “Häissä”-singlellä, joka soi taukoamatta Leijonien ja HIFK:n kultajuhlissa ja valittiin Suomen viralliseksi kesähitiksi.

Parissa vuodessa yhtye löi läpi suomirap-piireissä, mutta ykköspaikan saavuttaminen alakulttuurissa ei riittänyt kunnianhimoiselle kaksikolle. Niinpä taustajoukkoihin haalittiin Teemu Brunilan ja Jukka Immosen kaltaisia säveltäjävelhoja ja vierailijoiksi ykkösketjun pop-tähtiä kuten Anna Abreu, Reino Nordin ja Evelina. Tulokset ovat vakuuttaneet viimeisetkin epäilijät: kappaleista kuten “Hehkuu”, “Tarkenee” ja “Ikuinen vappu” on tullut koko Suomen rakastamia hittejä.

Ahkerana keikkailijana tunnettu JVG kiersi kesällä maan suurimpia festareita Provinssista Ruisrockiin kesäkuussa julkaistun “Rata/Raitti”-albuminsa merkeissä. Kaksikon kuudennen albumin kappaleet ovat vielä tuoreita, kun mittava kiertue jatkuu syksyllä klubeille. Vaasan Rewell Centeriin bändi saapuu perjantaina 1. marraskuuta.

Liput

  • S-Etukortilla 26 €
  • Ilman etukorttia 29 €
  • Lippu ovelta 29 €

Ennakkoliput: Studio Ticket
Ikäraja 18 vuotta

Osta lippu tästä

Info

Rewell Nights: JVG
Perjantai 1.11.2019 klo 22:00
Rewell Center, Ylätori, 65100 Vaasa

Keikan toinen esiintyjä julkaistaan myöhemmin